Søk i denne bloggen

søndag 1. juli 2012

Bryllupskort

Det er tid for bryllup, og i det siste har jeg fått flere bestillinger på bryllupskort. Tidligere har jeg syntes det har vært vanskelig og litt skummelt å lage denne typen kort. Bryllup er en stor og viktig anledning, så jeg har følt et ekstra stort press når jeg har fått bestillinger til dette. Jeg har også syntes at fargebruk på bryllupskort har vært begrenset, men etter flere bestillinger der kunden ønsker andre farger enn hvit, sølv og gull, har jeg kommet meg over denne "frykten" :)

På det første kortet her har jeg laget et hjerte av papirblomster. Det var litt arbeid, men jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Mønsterpapiret jeg har brukt er fra Pion Design.


Jeg fikk endelig tatt i bruk dette herlige motivet fra Lili of the Valley på kortet under. Her har jeg brukt litt utradisjonelle farger for bryllup, men føler ikke at det ble feil. Det er kjekt å eksperimentere litt. Mønsterpapiret med skrift er fra Prima og det med hjerter er fra Papirdesign.


På dette tagbok/lommekortet har jeg brukt motiver fra Elisabeth Bell, og tekststempel fra Ladybug and friends. Hjertebord-punchen på forsiden er fra Martha Stewart, og silkebåndet har jeg kjøpt på Søstrene Grene.

Forside (utenpå) 
Innside
Innside midten


1 kommentar:

  1. Så nydelige bryllupskort! Likte spesielt godt det med hjertet på falt jeg helt for! Nydelige papirer og lekkert med blomsterhjerte med banneret!

    SvarSlett